VABILO ZA AKREDITACIJE NA ŠKISOVI TRŽNICI 2017

VABILO ZA AKREDITACIJE NA ŠKISOVI TRŽNICI 2017

Spoštovani,

Škisova tržnica, največja enodnevna prireditev za mlade na prostem v Sloveniji, svoja vrata – letos že dvajsetič – odpira v četrtek, 11. maja 2017. Prireditev bo potekala na zelenici Kardeljeve ploščadi za Bežigradom. Obiskovalcem bo vstop dovoljen od 11.45 dalje. Ob 12.15 bo sledil tradicionalni mimohod študentskih klubov in uradna otvoritev s pozdravnimi nagovori in pestrim spremljevalnim programom. V sklopu uradnega dela bo potekal tudi uradni zaključek sodelovanja Zveze ŠKIS z dobrodelno-humanitarnim projektom 20 za 20. Natančno časovnico z vsemi informacijami vam bomo posredovali naknadno.

Novinarske akreditacije za Škisovo tržnico 2017 lahko do 10. maja 2017 do 15. ure uredite preko e-maila: kristina.keber@skis-zveza.si, in sicer pripišite svoje ime, priimek in medij, za katerega delate, da vas zabeležimo na medijski seznam. Eni medijski ekipi pripadata največ dve akreditaciji. Z akreditacijo vam bo omogočen prost vstop na prireditveni prostor. Za izjave na dan prireditve bomo dosegljivi po koncu protokolarnega dela Škisove tržnice.

Dostop do backstage prostorov bo omogočen po 18. uri vsem, ki se boste za to osebno dogovorili. Vstop v backstage bo mogoč zgolj v spremstvu in bo časovno omejen. V primeru, da želite izjave od izvajalcev vas naprošamo, da nas o tem obvestite pravočasno.

Akreditacijo za vstop na prireditveni prostor bo mogoče prevzeti na dan prireditve od 11.45 do 20.00, in sicer na VIP-info točki, ki se bo nahajala pri vhodu v bližini Ekonomske fakultete. Akreditacijo lahko prevzamete samo osebno z veljavnim osebnim dokumentom. Po 20. uri bo VIP-info točka zaprta in vstop na prireditev plačljiv.

Veselim se srečanja z vami in vas lepo pozdravljam,

Kristina Keber – odnosi z javnostmi
E-pošta: kristina.keber@skis-zveza.si
Telefon: 040 828 755