Škisova tržnica dobila zmagovalko Škisolova

Škisova tržnica dobila zmagovalko Škisolova

Zelenica Kardeljeve ploščadi bo 7. maja 2015 postala prizorišče znamenite, že 18. Škisove tržnice. V večernem delu prireditve bodo na glavni oder stopila velika imena domače in tuje glasbene scene, širokemu izboru glasbenih zvrsti pa bo svoje pop rock ritme dodala tudi mlada zmagovalna skupina Škisolova.

Mlada skupina D’šups Bend je s svojo energijo in ustvarjalnostjo organizatorje Škisove tržnice 2015 prepričala, da si zasluži nastop na glavnem odru Škisove tržnice 2015.

Obiskovalce bodo za koncertni del prireditve tako ogreli mladi glasbeniki Matijas, Uroš, Maj, Matic in Soraja. D’šups Bend – ali na kratko Šupsi – prihajajo iz Tolmina in okolice. Kakor sami zase pravijo, sta k njihovi večji ustvarjalnosti pripomogla prav narava in okolje, iz katerega prihajajo.

Z glasbo se člani skupine ukvarjajo že od malih nog. Prisotni so na lokalni glasbeni sceni, z ljubeznijo do glasbe, ustvarjanja in plesa ter s pozitivno energijo pa so si utrli tudi pot iz domačih krajev do nastopa na Škisovi tržnici 2015.

 

Kontaktna oseba:

Jasna Kofol – odnosi z javnostmi
E-pošta: jasna.kofol@skis-zveza.si
Telefon: 051 217 631