Škisova tržnica 2016: Medijske akreditacije

Škisova tržnica 2016: Medijske akreditacije

Škisova tržnica, ki velja za največjo enodnevno prireditev za mlade na prostem v Sloveniji, 5. maja 2016 svoja vrata odpira že 19. leto. Tudi tokrat bo potekala na zelenici Kardeljeve ploščadi za Bežigradom. Obiskovalcem bo vstop dovoljen od 11.30 dalje. Ob 12.10 bo sledil tradicionalni mimohod študentskih klubov in uradna otvoritev s pozdravnimi nagovori visokih gostov. V sklopu uradnega dela bo potekala tudi otvoritev sodelovanja Zveze ŠKIS z dobrodelno-humanitarnim projektom Sokijevih 20 za 20. Natančno časovnico z vsemi informacijami vam bomo posredovali naknadno.

Akreditacijo za Škisovo tržnico 2016 lahko do 4. maja 2016 do 15. ure uredite preko mojega e-maila: tina.soln@skis-zveza.si, in sicer z imenom, priimkom in medijem, da vas lahko zabeležimo na medijski seznam. Eni medijski ekipi pripadata največ dve akreditaciji. Z akreditacijo vam bo omogočen prost vstop na prireditveni prostor. Ker upoštevamo možnost motenj v telefonskem omrežju na dan prireditve, smo za vas letos pripravili medijski prostor, kjer vam bomo v naslednjih terminih na voljo tudi za izjave:

1. termin: od 14.00 do 17.00 in
2. termin: od 18.00 do 20.00.

Medijski prostor bo postavljen v bližini VIP prostora, natančno lokacijo pa si lahko ogledate na skici (v priponki in na spletni strani).

Dostop do backstage prostorov bo omogočen po 20. uri vsem, ki se boste za to osebno dogovorili. Vstop v backstage bo letos mogoč zgolj v spremstvu in bo časovno omejen.Akreditacijo za vstop na prireditveni prostor bo mogoče prevzeti na dan prireditve od 11.30 do 20.00 in sicer na VIP-info točki, ki se bo nahajala pri vhodu v bližini Ekonomske fakultete. Akreditacijo lahko prevzamete samo osebno z veljavnim osebnim dokumentom. Po 20. uri bo VIP-info točka zaprta in vstop na prireditev plačljiv.