PODPORA AVTOBUSNE POSTAJE LJUBLJANA EKO KONCEPTU ŠKISOVE TRŽNICE TUDI V LETOŠNJEM LETU

PODPORA AVTOBUSNE POSTAJE LJUBLJANA EKO KONCEPTU ŠKISOVE TRŽNICE TUDI V LETOŠNJEM LETU

Škisova tržnica bo 5. maja največja enodnevna prireditev za mlade na prostem v Sloveniji. Z Avtobusno postajo Ljubljana imata kar nekaj skupnih točk. Predvsem jima je skupno, da sprejmeta številne mladih, za katere želita poskrbeti na najboljši in najlepši možen način. Zato je ljubljanska avtobusna postaja z veseljem podpornica te prireditve, letos že 19. po vrsti in tudi nagrajuje!

EKO koncept Škisove tržnice je tudi koncept javnega avtobusnega prometa. Predstavlja ga ugoden, varen, udoben in okolju prijaznejši način prevoza. Ste vedeli, da 1 avtobus lahko nadomesti najmanj 30 avtomobilov?* Zato okolje varujemo tudi tako, da se vozimo z busom, na Škisovi tržnici pa odpadke ločujemo in ohranjajmo prizorišče čisto. Tako skupaj sodelujemo v EKO konceptu prireditve.

S sporočilom‘‘Premakni se – Let’s move‘‘ pod mednarodno znamko „Bus & Coach smart move“, ki ga lahko opazite na promocijskih majicah Avtobusne postaje Ljubljana, ki jih nosijo mladi, AP Ljubljana neposredno podpira vrednote Škisove tržnice, ki jih izpostavlja Zveza ŠKIS. To so pozitiven odnos do slovenske kulture, narave in sočloveka, povezovanje in medsebojno spoznavanje mladih iz različnih okolij ter pomen mladinskega delovanja.

In nagrada? Med tistimi, ki bodo na Facebook strani Škisove tržnice odgovorili na nagradno vprašanje pod ‘‘Potujem rad – z glavne‘‘, objavljeno le med 9. in 10. majem 2016, bo računalnik izžrebal dve povratni avtobusni vozovnici Ljubljana – Zagreb. Podarjata ju Zveza ŠKIS in AP Ljubljana.

Povabite na Škisovo tržnico čim več svojih prijateljev, uživajte v zanimivem, pestrem in zabavnem programu in se z avtobusi varno vrnite domov.

Sicer pa ne pozabite, da postajajo mednarodni avtobusni prevozi z naraščanjem števila linij še ugodnejši. Tako lahko do Munchna potujete že za 20 EUR, do Trsta že za 5 EUR, Benetk za 29 EUR … Več na www.ap-ljubljana.si ali na telefonski številki 1991, kjer vam izvedejo tudi rezervacijo sedeža.

Srečno!

Vaša
Avtobusna postaja Ljubljana
… odpiramo poti