Navodila za nakup vstopnice za Škisovo tržnico 2018

Navodila za nakup vstopnice za Škisovo tržnico 2018

Načini nakupa vstopnice v predprodaji in na dan dogodka:

A. Preko spletne aplikacije mBills:
– na Petrolovih prodajalnih mestih
– S slikanjem QR kode, ki jo najdete na spletni strani skisova-trznica.si, Facebook in Instagram profilu Škisove tržnice ter na ostalih tiskovinah Škisove tržnice 2018.

Ostale možnosti:

B. Preko spletne strani eventim.si

C. Na Petrolovih prodajalnih mestih:
– Običajen nakup Eventimove vstopnice (pri kateremu se obračuna še dodatnih 1,5 eur na celoten nakup)
– Plačilo z mBillsom (glej navodila spodaj)

 

 

 

Kaj je mBills?

mBills je mobilna denarnica na tvojem telefonu, ki nadomešča fizično denarnico za gotovino in kartice. Tako kot je bilo do sedaj mogoče karkoli kupiti z gotovino, je z mBills mogoče karkoli kupiti z elektronskim denarjem. Uporabnikom mBills omogoča nakazovanje denarja na telefonsko številko, plačevanje mesečnih položnic in e-računov, plačevanje v trgovinah in na bencinskih servisih, plačevanje v gostinstvu in storitvenih dejavnostih, spletno plačevanje in plačevanje v mobilnih aplikacijah, plačevanje na avtomatih in plačevanje s slikanjem QR kode. In vse to z mobilnim telefonom 24/7/365 v realnem času: hitro, varno, enostavno, ugodno. mBills lahko uporabljaš ne glede na to, pri kateri banki imaš odprt bančni račun ali pri katerem telekomunikacijskem operaterju imaš sklenjeno naročniško razmerje. Varnost tvojega denarja in podatkov sta zagotovljena, podjetje MBILLS ima dovoljenje Banke Slovenije za izdajanje e-denarja in opravljanje plačilnih storitev.

MBILLS premika meje v plačevanju. Skupaj s Petrolom na Škisovi tržnici popolnoma digitalizira plačevanje – tako nakup in prikaz vstopnic na vhodu kot tudi plačevanje hrane in pijače na dogodku. V Sloveniji in širše je to prvi primer inovativega mobilnega plačevanja vstopnic za množični dogodek na tak način. MBILLS QR kode namreč omogočajo nakup vstopnic kjerkoli – na fizičnih prodajnih mestih, na oglasnih površinah, na spletu, na družbenih omrežjih in drugje. Vsak, ki se bo odločil za nakup vstopnice z mBills in plačevanje z mBills na dogodku, bo del tektonskega premika in bo pomagal, da se Škisova tržnica 2018 zapiše kot primer dobre prakse plačevanja na množičnem dogodku.

 

 

Zakaj nakup vstopnice za Škisovo tržnico z mBillsom?

Petrol bo vsem tistim, ki bodo vstopnico Škisove tržnice plačali z mobilno aplikacijo mBills, povrnil stroške kupljene vstopnice (v predprodaji 3 eur). Torej lahko z uporabo aplikacije mBills dejansko pridobite brezplačno vstopnico za letošnjo Škisovo tržnico!

 

 

Koraki do nakupa vstopnice z mBillsom v predprodaji:

KORAK 1: Iz mobilne trgovine Google Play ali App Store si na telefon naložite brezplačno aplikacijo mBills. Registirajte se in si ustvarite svoj račun.

KORAK 2: Vplačate 3 eur na kateremkoli Petrolovem prodajnem mestu.

Več podrobnosti o načinih polnjenja lahko najdete na tej povezavi.

 

KORAK 3: Poskenirajte QR kodo za vstopnico za Škisovo tržnico in potrdite plačilo.

 

KORAK 4: Na dogodku za vstop pokažite vstopnico, ki jo imate v mBills (v pregledu transakcij).

 

Po opravljenjem nakupu vam bo Petrol povrnil stroške kupljene vstopnice in na vašem mBills računu bo 3 evrov, ki jih boste lahko izkoristili na Škisovi tržnici.

 

Ampak pozor!

Posameznik bo dobil povrnjen denar samo za vrednost ene kupljene vstopnice z mBills. Če boste npr. kupili 4 vstopnice, boste vseeno dobil povrnjenih le 3 evre. Zato je ključno, če želite imeti povrnjena sredstva, da z aplikacijo plača vsaka oseba posamično.

 

 

Kako dokazati nakup vstopnice z aplikacijo mBills pri vstopu na prizorišče?

V aplikaciji boste imeli zgodovino opravljenih plačil, med njimi tudi nakup vstopnice za Škisovo tržnico. Na virtualnem potrdilu o plačilu bo črtna koda, katero boste pokazal na vhodu in velja enako kot fizična vstopnica.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Z mBills mobilno denarnico boš lahko plačeval tudi na Škisovi tržnici!

 mBills aplikacija je primerna tudi za plačevanje na Škisovi tržnici, saj imate vse na svojem mobilniku. Plačevanje z mBills bo možno na vseh blagajnah Škisove tržnice, vplačilo gotovine pa bo možno na blagajnah Petrola, ki bodo posebej označene. In pozor! Za vsakih 10 naloženih evrov na mBills, ti Petrol časti pijačo po tvoji izbiri!

Kar pomeni, da če si naložite na svoj mBills račun npr. 30 eur, vam Petrol časti 3 pijače. Noro, ne?

 

 

Pohitite in si zagotovite svojo vstopnico že v predprodaji!

(Število vstopnic je omejeno.)

 

Več informacij:

Nina Miketič – odnosi z javnostmi

e-pošta: nina.miketic@skis-zveza.si

Telefon: +386 (0)40 594 036