Kako do brezplačne vstopnice za Škisovo tržnico 2019?

Kako do brezplačne vstopnice za Škisovo tržnico 2019?

Načini nakupa vstopnice v predprodaji in na dan dogodka:

 

A. Z mBills denarnico:

  • na Petrolovih prodajalnih mestih
  • S slikanjem QR kode, ki jo najdete na spletni strani skisova-trznica.si, Facebook in Instagram profilu Škisove tržnice ter na ostalih tiskovinah Škisove tržnice 2019

Ostale možnosti:

 

B. Preko spletne strani eventim.si (od 30. aprila 2019)

 

C. Na Petrolovih prodajalnih mestih:

  • Običajen nakup Eventimove vstopnice od 30. aprila naprej (pri kateremu se obračuna še dodatnih 1,5 eur na celoten nakup)
  • Plačilo z mBills (glej navodila spodaj)

 

Kaj je mBills?

mBills je mobilna denarnica na tvojem telefonu, ki nadomešča fizično denarnico za gotovino in kartice. Uporabnikom omogoča nakazovanje denarja prijateljem kar na telefonsko številko, plačevanje v trgovinah in na bencinskih servisih, plačevanje v lokalih in restavracijah, plačevanje na avtomatih in dogodkih ter plačevanje mesečnih položnic in e-računov. Prenos in uporaba mBills ter tudi plačevanje z mBills je povsem brezplačno. Uporabniki lahko brezplačno naročijo in uporabljajo tudi debetno kartico mBills Mastercard, ki jim omogoča plačevanje na vseh prodajnih mestih po celem svetu in tudi na spletu. mBills je na voljo vsem, ne glede na banko, mobilnega operaterja in operacijski sistem. Varnost denarja in podatkov sta zagotovljena, saj ima podjetje MBILLS dovoljenje Banke Slovenije za izdajanje e-denarja in opravljanje plačilnih storitev.

 

MBILLS premika meje v plačevanju. Skupaj s Petrolom na Škisovi tržnici popolnoma digitalizira plačevanje – tako nakup in prikaz vstopnic na vhodu kot tudi plačevanje hrane in pijače na dogodku. Nakup vstopnic je možen s slikanjem MBILLS QR kode kjerkoli – na fizičnih prodajnih mestih, na oglasnih površinah, na spletu, na družbenih omrežjih in drugje.

 

Zakaj nakup vstopnice za Škisovo tržnico z mBillsom?

 

Petrol bo vsem tistim, ki bodo vstopnico Škisove tržnice plačali z mobilno aplikacijo mBills, povrnil stroške vstopnice, kupljene v predprodaji za 3 eur. Torej lahko z uporabo aplikacije mBills dejansko pridobiš brezplačno vstopnico za letošnjo Škisovo tržnico!

 

Koraki do nakupa vstopnice z mBillsom v predprodaji:

 

 

KORAK 1: Iz mobilne trgovine Google Play ali App Store si na telefon naloži brezplačno aplikacijo mBills. Registiraj se in si ustvari svoj račun.

KORAK 2: Napolni mBills (npr. na blagajnih mestih Petrola).
Več podrobnosti o načinih polnjenja lahko najdeš na tej povezavi.

KORAK 3: Z mBills poslikaj QR kodo in potrdi plačilo.

KORAK 4: Na dogodku za vstop pokaži vstopnico, ki jo imaš v mBills (v pregledu transakcij).

Na dan dogodka ti bo Petrol povrnil stroške kupljene vstopnice in na tvojem mBills računu bo
3 evre več, ki jih boš lahko izkoristil na Škisovi tržnici.

 

 

 

Ampak pozor!

Posameznik bo dobil povrnjen denar samo za vrednost ene kupljene vstopnice z mBills. Če boš npr. kupili 4 vstopnice, boš dobil povrnjenih le 3 evre in ne 12 evrov. Zato je ključno, če želite imeti povrnjena sredstva, da z aplikacijo plača vsaka oseba posamično.

 

 

Kako dokazati nakup vstopnice z aplikacijo mBills pri vstopu na prizorišče?

 

Na domačem zaslonu mBills desno zgoraj najdeš ikono vstopnice, med katerimi poiščeš vstopnico Škisove tržnice. Na zaslonu se prikaže črtna koda, ki jo pokažeš na vstopu dogodka.

 

 

 

 

 

 

 

 

Z mBills denarnico boš lahko plačeval tudi na Škisovi tržnici!

 

mBills aplikacija je primerna tudi za plačevanje na Škisovi tržnici, saj imate vse na svojem mobilniku. Plačevanje z mBills bo možno na izbranih blagajnah Škisove tržnice, vplačilo gotovine pa bo možno na blagajnah Petrola, ki bodo posebej označene.

 

 

Pohitite in si zagotovite svojo vstopnico že v predprodaji!

 

P. S. Nakup vstopnice z mBills v predprodaji ti prav tako omogoča, da se izogneš čakanju v vrsti na vhodu Škisove tržnice.