Ekipa Škisove tržnice našla lokacijo za popoln oddih

Ekipa Škisove tržnice našla lokacijo za popoln oddih

Ekipa Škisove tržnice je pred napornimi pripravami moči nabirala v mirnem zavetju Velike planine – baterije smo si napolnili v luksuzni koči “Pravljice na Veliki planini”. To je bil prvovrsten oddih, poln norih idej, dobre družbe in še boljšega razpoloženja.

 

Že pri izbiri lokacije smo si zaželeli nekaj posebnega, mirnega in hkrati lepega. Vse to smo našli na Veliki planini, enem izmed biserov naše prelepe Slovenije.

 

Nastanitev v kočah pa je zgodba zase. Noro! Poznate tipične tradicionalne pastirske hiške, ki dajejo Veliki planini poseben čar? Si predstavljate domačnost in toplino take prelepe koče? No, k temu dodajte še luksuz toplega tuša, moderno leseno notranjost in kamin, ob katerem sedite s prijatelji in opazujete igro plamenov. Ni dovolj? Koče “Pravljice na Veliki planini” v svoji notranjosti skrivajo tudi čisto pravo finsko savno!

 

Ekipa Škisove tržnice si je pri tem nepozabnem doživetju napolnila baterije in je sedaj v pravi formi za Škisovo tržnico 2018! Če ne verjameš, kaj vse te čaka v “Pravljici na Veliki planini”, odklikaj na www.koca.si.

 

 

[slideshow_deploy id=’2179′]

 

 

 

Mi smo se imeli preprosto nepozabno noro!