Majske igre v polnem teku

Stran za medije.

11 05-2016
Majske igre v polnem teku

Poteka drugi teden Majskih iger in za nami je že vrsta športnih, kulturnih in tudi glasbenih dogodkov.

Po več kot uspešni otvoritvi Majskih iger se je včeraj dodobra zapolnil Rožnik. Hrib nad Ljubljano je bil poln rockerskih navdušencev, ki so se do jutranjih ur zabavali ob hitih Šank rockov, Zaklonišča prepeva in drugih.

Naslednji glasbeni dogodek verjetno vsi nestrpno pričakujejo, saj predstavlja popoln glasbeni preobrat. Sledi letos zelo razvpiti Dan Mestnega loga, o
katerem sledi pomembno obvestilo. Zaradi vremenskih razmer se je organizator odločil, da ga PRESTAVIJO na ponedeljek, 16. 5. 2016. GADI, POSKOČNI MUZIKANTI in drugi pa bodo vseeno poskrbeli za pravo veselico!

MESTNI LOG torej v PONEDELJEK, 16. 5.!

SE VIDIMO!

Podobni prispevki

 • MAJSKE IGRE SO TU!
  06 05-2017
  MAJSKE IGRE SO TU!

  Mesec maj, sonce, šport, kultura, zabava so stvari, ki študente najprej asociirajo na Majske igre. In tako je tudi prav, saj so Majske igre 2017 tukaj! Študentje se bodo lahko do dobra sprostili na največjem študentskem festivalu, preden se...

  Več...
 • Majske igre so tu!
  02 05-2016
  Majske igre so tu!

  Mesec maj in z njim Majske igre je čas, ko študijske obveznosti malo trpijo, študentje pa se dodobra sprostijo. Trije tedni zabave, športa in kulture so še zadnja obvezna postojanka vsakega študenta pred napornim izpitnim obdobjem.

  Več...
 • 18 05-2015
  Majske igre 2015 se zaključujejo

  Majske igre 2015 se bodo zaključile 20. 5. s koncertnim dogajanjem na Zaključku Majskih iger 2015. Na Kardeljevi ploščadi bodo nastopile naslednje glasbene skupine: Diareja Eksploziv, Antioksidanti, Barbari, S.A.R.S. in D’neeb!

  Več...